ایرنا نوشت:

معاون توسعه مدیریت حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت:سازمان حفاظت محیط زیست به وظایف قانونی خود در مورد آلودگی هوا که پارازیت ها هم یکی از آنهاست، عمل می کند.

سید محمد مجابی گفت: از مجلس ششم تاکنون،مجلس شورای اسلامی در مورد پارازیت ها اقداماتی را دنبال می کند و در کمیسیون های مختلف آنرا مطرح کرده است.

او گفت:اما هنوز به یک جمع بندی نرسیده اند و زمانی که این جمع بندی حاصل شود قطعا اطلاع رسانی خواهد شد.

مجابی گفت:سازمان حفاظت محیط زیست هم به تمام تکالیف قانونی خود در حوزه های مختلف از جمله آلودگی هوا که پارازیت ها هم جزوی از آنهاست عمل می کند و پیگر موضوع است.

معاون توسعه مدیریت حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: سازمان محیط زیست هم در این زمینه با مجلس شورای اسلامی تعامل خوبی دارد و موضوع پارازیت ها را مانند دیگر وظایف خود در مجلس پیگیری می کند و هرگاه دراین زمینه مجلس شورای اسلامی نیاز به اظهار نظر داشته باشد سازمان محیط زیست در مجلس حاضر خواهد شد.

 

23231

 

منبع: ایرنا