نخستوزیر رژیم صهیونیستی بعد از دیدار با مشاور امنیت ملی آمریکا در بیتالمقدس اعلام کرد نگران «توافق بد» با ایران در خصوص برنامه هستهای این کشور است.
به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، نشست روز چهارشنبه بین «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و «سوزان رایس»، مشاور امنیت ملی آمریکا که در بیتالمقدس برگزار شد، نمایانگر میزان اختلاف نظر اسرائیل با دولت اوباما در خصوص موضوع هستهای ایران است.
رایس در حین این دیدار تأکید کرده که دولت آمریکا معتقد است دیپلماسی بهترین راه برای "متوقف کردن برنامه هستهای ایران است". دفتر نخستوزیری رژیم صهیونیستی جزئیات اظهارات نتانیاهو به رایس را منتشر نکرد اما یک ساعت بعد از این نشست، نقل قولهایی را از اظهارات نتانیاهو در جریان دیدار با اعضای "دوستان اسرائیل-امریکا" منتشر کرد مبنی بر آنکه اسرائیل نگران "توافق بد" با ایران است.
این گزارش می نویسد: دفتر نخستوزیری بر موضع خود مبنی بر اینکه ایران نباید اجازه تولید سلاح اتمی داشته باشد، تأکید کرده است.
به گفته نتانیاهو «یک توافق بد به ایران اجازه میدهد که چنین قابلیتی را حفظ کند. بهتر است که هیچ توافقی حاصل نشود تا اینکه بخواهد یک توافق بد حاصل شود.»
رایس در اولین سفر خود به سرزمینهای اشغالی از زمانیکه بعنوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید منصوب شده است، به مدت دو ساعت با نتانیاهو در بیتالمقدس دیدار کرد و سپس یک ساعت نیز با «شیمون پرز» رئیس رژیم صهیونیستی دیدار کرد.
مشاور امنیت ملی آمریکا به همراه چندین نفر از مقامات دفاعی و اطلاعاتی آمریکا به سرزمین اشغالی سفر کرده است تا رایزنیهای استراتژیکی را در آستانه نشست هفته آینده ایران و ۱+۵ در وین اتریش صورت دهد.
بر اساس این گزارش، «وندی شرمن» که ریاست تیم مذاکره کننده آمریکا در گروه ۱+۵ را برعهده دارد، یکی از مقاماتی است که به همراه رایس به تلآویو سفر کرده تا با این رژیم«هماهنگی های لازم» را انجام دهد.
23231