به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه پنج تلویزیون فرانسه، به دنبال پخش تصاویری که نشان می دهد یک نظامی سریلانکایی با یونیفورم ارتش چند شورشی کاملا بی دفاع را تیرباران می کند، سازمان ملل متحد بار دیگر موضوع حقوق بشر در سریلانکا را در دستور کار خود قرار داد.
در همین ارتباط، "فیلیپ آلستون" فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سریلانکا روز جمعه گفت: به دنبال افشای نکاتی تاریک از جنایات نظامیان سریلانکا در حملات سال گذشته علیه شورشیان تامیل، از سازمان ملل می خواهم که با تشکیل کمیته ای خاص، جنایت های نظامیان سریلانکا را بررسی و درباره آنها تحقیق کند.
این در حالیست که مقامات سریلانکا صحت این تصاویر را رد و سازمان ملل را بر خصومت بر ضد این کشور متهم کردند.
گفتنی است پس از نبرد خونین ارتش سریلانکا با شورشیان تامیل، دولت کلمبو با درخواستهای مکرر کشورهای غربی و گروههای حقوق بشر برای تحقیقات در مورد جنایات جنگی روبرو بوده است.
این درخواست پس از شکست کامل شورشیان ببرهای تامیل در سال گذشته میلادی و کشته شدن رهبر تاریخی آنها مطرح شده است.
شکست شورشیان تامیلی به سی و هفت سال مناقشه داخلی در سریلانکا پایان داد.