تنها پانزده روز به آغاز جام جهانی ، رسانه های آرژانتینی از هیجان ملی در اردوی این تیم می نویسند . از تیمی که آماده است که برود برای قهرمانی جام جهانی.

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ کلارین از رسانه های معتبر آرژانتین درباره تمرینات تیم ملی این کشور می نویسد:« تیم دو نوبت صبح و ظهر با همه ستاره هایش تمرین می کند. تنها غایب این روزها دی ماریاست که او هم از صبح جمعه به اردو اضافه خواهد شد. تیمصبح ها روی تمرینات فیزیکی بیشتر کار می شود و  بعد از ظهر دستورات تاکتیکی سابه یا تمرین می شود.  فضای شاد و روحیه عالی در بین بازیکنان تیم موج می زند.»

آنها این روز ها دغدغه اصلی ایران در جام جهانی هستند اما خودشان به قهرمانی جهان فکر می کنند. رویای ما متفاوت است از روی آنها اما سرنوشت های مان در هم گره خورده اند.

4141

 

 

منبع: khabaronline