فارس نوشت:

امکانات کشور باید در اختیار ترویج دین و ارزش‌ها باشد/ ماجرای خطبه نماز جمعه تهران و تماس وزیر ارشاد

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: برخی‌ها همچون دوم خرداد مغلطه‌گری می‌کنند که به زور نمی‌توان مردم را به بهشت برد، ما هم نمی‌گوییم به زور مردم را به بهشت ببرید بلکه قدرت خود را در اختیار ارزش‌ها و دین قرار دهید.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، آیت‌الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری شامگاه (پنجشنبه) در مراسم گرامیداشت یاد و خاطر امام خمینی(ره) و قیام  15 خرداد که در حسینیه سرآسیاب شهر کن برگزار شد، اظهار داشت: پس از خطبه‌های اخیر نمازجمعه تهران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با من تماس گرفت و گفت که کجاست کنسرت برگزار شده است که شما در خطبه‌های نماز جمعه تهران به آن پرداخته‌اید و من پاسخ دادم آیا در این کنسرت‌هایی که برگزار می‌شود زن‌های محجبه، هیأتی‌ها و یا سینه‌زنان حضور دارند؟ پیداست که در هر کنسرتی که وجود دارد، زنان بزک کرده همراه با آرایش و پسران همانند آن موج می‌زنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: وزیر ارشاد گفتند که به هرحال جامعه ما این است و من پاسخ دادم که ما حق نداریم بیت‌المال را خرج اینگونه مجلس گناه کنیم. بنده کاری به موسیقی و این چیزها ندارم بلکه می‌گویم امکانات را باید در اختیار ترویج دین و ارزش‌ها قرار دهیم.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930315000555#sthash.1JtkmMOJ.dpuامکانات کشور باید در اختیار ترویج دین و ارزش‌ها باشد/ ماجرای خطبه نماز جمعه تهران و تماس وزیر ارشاد

آیت‌الله سید احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری شامگاه (پنجشنبه) در مراسم گرامیداشت یاد و خاطر امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد که در حسینیه سرآسیاب شهر کن برگزار شد، اظهار داشت: پس از خطبه‌های اخیر نمازجمعه تهران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با من تماس گرفت و گفت که کجا کنسرت برگزار شده است که شما در خطبه‌های نماز جمعه تهران به آن پرداخته‌اید؟ و من پاسخ دادم آیا در این کنسرت‌هایی که برگزار می‌شود زن‌های محجبه، هیأتی‌ها و یا سینه‌زنان حضور دارند؟ پیداست که در هر کنسرتی که وجود دارد، زنان بزک کرده همراه با آرایش و پسران همانند آن موج می‌زنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: وزیر ارشاد گفتند که به هرحال جامعه ما این است و من پاسخ دادم که ما حق نداریم بیت‌المال را خرج اینگونه مجلس گناه کنیم. بنده کاری به موسیقی و این چیزها ندارم بلکه می‌گویم امکانات را باید در اختیار ترویج دین و ارزش‌ها قرار دهیم.

 

1717

منبع: فارس