وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امر ساماندهی نیروهای انسانی از چند ماه پیش در دستور کار قرار گرفته است گفت: سال تحصیلی جدید را با قوت آغاز خواهیم کرد چرا که اکنون امر ساماندهی نیروهای انسانی انجام شده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

به  گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،دکتر علی اصغر فانی در حاشیه برگزاری سومین جشنواره کشوری جابر بن حیان که صبح امروز در اردوگاه شهید باهنر تهران آغاز به کار کرد گفت: مبلغ 250 میلیارد تومان برای امر کیفیت بخشی آموزش و پرورش در بودجه سال جاری پیش‌بینی شده است که در حال حاضر میان معاونت‌های مختلف این وزارتخانه در غالب فعالیت‌ها و برنامه‌های متنوع توزیع شده است.

وی گفت: جشنواره جابر بن حیان از جمله این فعالیت‌هاست که دانش‌آموزان مقطع ابتدایی با نمایش پروژه‌های علمی خود خلاقیت‌ها، ابتکارات و نوآوری‌های خود را نیز به نمایش گذاشتند.شبیه به این فعالیت در مقطع متوسطه در غالب مسابقات و جشنواره‌های مختلف در حال برگزاری است.


فانی در پاسخ به پرسشی درباره کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش به علت بازنشستگی پیش از موعد فرهنگیان گفت: اینگونه نیست و باید گفت به طور طبیعی تا سه سال آینده 10 درصد از نیروی انسانی ما بازنشسته می‌شوند. تا 10 سال آینده نیز 50 درصد نیروی فعلی با توجه به سابقه و سنوات خدمتی‌شان بازنشسته خواهند شد البته پیش‌بینی کردیم بتوانیم این تعداد را با فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان جایگزین کنیم.

وی درباره کمبود نیروی انسانی در مقطع ابتدایی نیز گفت: کل نیروی انسانی آموزش و پرورش در اختیار وزارت آموزش و پرورش است. امر ساماندهی نیروهای انسانی از چند ماه پیش در دستور کار ما قرار گرفته و سال تحصیلی جدید را با قوت آغاز خواهیم کرد.

وی در واکنش به وجود 10 هزار نیروی انسانی بی‌سواد در آموزش و پرورش گفت: در سال‌های آینده پروژه‌ای را تحت عنوان بهسازی نیروی انسانی اجرا می‌کنیم که این مشکل نیز حل می‌شود.

4646

منبع: خبرآنلاین