فارس نوشت:

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور گفت: هم‌اکنون در محورهای شمالی و در حوزه مازندران بارندگی گزارش شده، همچنین جاده چالوس به سمت کرج از ساعت ۱۷ یک طرفه خواهد شد.

سرهنگ محمدحسین حمیدی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ، در مورد آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور اظهار داشت: هم‌اکنون مورد خاصی گزارش نشده و بار ترافیکی عادی در جاده‌های کشور به چشم می‌خورد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور گفت: از ساعت ۱۴ از امیرکبیر کرج به سمت چالوس اعمال محدودیت می‌شود تا بسته به حجم تردد از ساعت ۱۷ از بالاتر از مرزن‌آباد، محدوده دزبن به سمت کرج یک طرفه شود.

سرهنگ حمیدی خاطرنشان کرد: بجز بارندگی که در محورهای شمالی و در حوزه مازندران، چالوس و فیروزکوه گزارش شده، سایر جاده‌های کشور از جوی آرام برخوردارند.

 

23503

منبع: فارس