کارلوس کروش از اعلام نام دستیاران آینده اش توسط رئیس فدراسیون فوتبال متعجب است.

آریا صالحی:علي كفاشيان خبرهاي پشت پرده را خوب لو مي‌دهد. اين براي خبرنگاراني كه دنبال اخبار ناب هستند يك نعمت است ولي براي كساني كه در فوتبال حرفه‌اي كار كرده‌اند، يك اتفاق عجيب.

علي كفاشيان يك‌شنبه شب در يك برنامه تلويزيوني افشا كرد كه كارلوس كروش براي چهارمين ايراني كادرفني، روي جواد نكونام و فرهاد مجيدي نظر دارد. او گفت در ژانويه، يكي از اين دو چهره به عنوان دستيار جديد كارلوس انتخاب مي‌شوند. رسانه‌ها سريعاً از اين اظهارات كفاشيان استقبال كردند اما خبرها حكايت از ناراحتي شديد كارلوس كروش دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ سرمربي تيم‌ملي در چندين و چند مصاحبه وقتي با اين سؤال روبه‌رو شد كه در ژانويه چه كسي را به عنوان دستيار انتخاب مي‌كنيد؟ از پاسخ دادن به اين سؤال طفره رفت و گفت بعداً در اين باره حرف مي‌زند اما در مقابل، هركس در اين باره از رئيس فدراسيون فوتبال پرسيد، سريعاً به او پاسخ داد و گفت: «مجيدي و نكونام مدنظر كروش هستند.»

سرمربي تيم‌ملي كه دفعه اول از شنيدن اين حرف از سوي كفاشيان تعجب كرده بود، ديروز هم پس از تكرار اين جملات، با ناراحتي گفت: «اگر مي‌خواستم، خودم مي‌گفتم.»

كفاشيان در حالي اين حرف‌ها را زد كه جواد نكونام هنوز از فوتبال خداحافظي نكرده و با باشگاه اوساسونا هم قرارداد دارد. كاپيتان تيم‌ملي هم روز گذشته در واكنش به اين خبر گفت به چيزي جز فوتبال بازی کردن ، فكر نمي‌كند.

4141

 

منبع: khabaronline