فراکسیون وفاداری به مقاومت وابسته به حزب الله با محکوم کردن عملیات ترور فیزیکدان ایرانی، گفت:

آمریکا و غرب با همدستی رژیم صهیونیستی از سه سال پیش طرح ترور و ربودن دانشمندان هسته‌ای ایران را در دستور کار خود قرار داده اند.

سکریه روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به ترور مسعود علیمحمدی، افزود: غرب به رهبری آمریکا و با هم دستی رژیم صهیونیستی برای شکست انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن ‪ ۳۰‬سال است که دست به کار هستند و در اجرای نقشه های خود تا کنون ‪ ۲۰‬هزار ایرانی از رییس جمهوری گرفته تا نمایندگان مجلس و کادر نظامی و امنیتی و سیاسی و حتی شهروندان عادی را ترور کرده‌اند و در جنگ تحمیلی ‪ ۸‬ساله عراق علیه ایران نیز به کمک غرب جان صدها هزار ایرانی را گرفته اند.

نماینده مجلس لبنان اظهار داشت: ترورهای زنجیره‌ای و ربودن دانشمندان و متخصصان هسته‌ای ایران از حدود ‪ ۳‬سال پیش با ترور حسین پور یکی از فیزیکدان‌های ایران و ربودن رضا عسکری معاون وزیر دفاع ایران در ترکیه و اخیرا ربودن شهرام امیری در عربستان توسط این قدرت‌ها آغاز شد.

سکریه همچنین گفت: جوهره طرح استکبار جهانی مبتنی بر اصل حمایت از رژیم صهیونیستی و حاکمیت آمریکا بر سرنوشت منطقه شکل گرفته است.

وی از مقامات ایران درخواست کرد تا به منظور حمایت از برنامه‌های هسته ای و دانشمندان خود در برابر توطئه‌های دشمنان که مرحله به مرحله و به شکل‌های گوناگون صورت می‌گیرد، تدابیر و احتیاطات لازم اتخاذ شود.

مسعود علیمحمدی دانشمند متعهد و فرهیخته ایرانی روز سه شنبه در حادثه تروریستی مقابل منزل خود در قیطریه تهران به شهادت رسید.

منبع: ایرنا