هوای ناسالم دیروز در تهران با ادامه وضعیت ثبات جوی دوباره تشدید شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از شرکت کنترل هوای تهران شاخص آلاینده های ذرات معلق کوچکتر از دو نیم میکرون امروز دوشنبه 114 است که نسبت به روز قبل که 102 بود افزایش یافته است

حد مجاز این ذرات 100 اس بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران بر میزان غلظت تمام آلاینده‌ها به غیر از آلاینده ازن و دی اکسید گوگرد نسبت به روز گذشته در همین ساعت افزوده شده است .

اثرات بهداشتی آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون در منطقه ناسالم برای گروه‌های حساس شامل افزایش احتمال علائم تنفسی در افراد حساس، تشدید بیماری قلبی و ریوی، مرگ و میر زودرس در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی، ریوی و افراد مسن است لذا توصیه می‌شود در منطقه ناسالم این افراد فعالیت‌های طولانی مدت در فضای باز را کاهش دهند.

4646

 

منبع: خبرآنلاین