کاربران «کم‌هزینه‌کن» درعین محدودیت در بودجه معمولاً دنبال سیستم مناسب برای راه افتادن کارهای خود هستند و آنچه کمپانی فرانسوی «آرکوس» (برگردان از انگلیسی=آرکاس) تحت نام 80 Cesium به قیمت 150 یورو عرضه کرده، از این دست تبلت است.

تبلت 64بیتی 80 Cesium مجهز به ویندوز 8.1 بوده و با اتصال به فروشگاه ویندوز (مانند آنچه روی ویندوزهای تحت دسکتاپ و لپ تاپ موجود است) اپلیکیشن‌های جدید را نصب و اجرا می‌کند.

آنچه از قبل برای این تبلت نصب‌شده و موجود است برنامه آفیس است که در کنار برنامه‌هایی مانند Xbox Music, Xbox Games, Xbox Video, OneDrive و IE و برنامه ایمیل، نیازهای ضروری یک کاربر «ویندوزباز» را تأمین می‌کند.

این تبلت 8 اینچی بوده و 1280 در 800 پیکسل به صورت اچ دی تعریف‌شده و فناوری نمایشگر آن از نوع IPS است.

حافظه داخلی 16 گیگی است که از طریق اسلات می‌توان به میزان آن تا 128 گیگ افزود. همچنین یک گیگ رم داشته و پردازنده دستگاه از نوع 4 هسته‌ای نسل دوم اتم اینتل 3735G با سرعت 1.8 گیگاهرتز است.

دوربین اصلی 2 مگاپیکسل و دوربین دوم از نوع VGA و کم کیفیت 0.3 مگاپیکسل است.(علاقه‌مندان به داشتن دوربین خوب روی این تبلت سرمایه‌گذاری نکنند)

وای-فای و بلوتوث داشته و اسپیکر، میکروفون، میکرو اچ‌دی‌ام‌آی و میکرو یواس‌بی 2 نیز در خود جای داده است.

باطری این تبلت نیز 4000 میلی‌آمپر تعریف‌شده که از طریق مینی یو اس بی شارژ می‌شود.

ضخامت تبلت 8.6 میلی‌متر بوده و وزن آن نیز 360 گرم است.

در مجموع مقرون به‌صرفه است تا علاقه‌مندان به داشتن سیستم ویندوز بدون هزینه اضافی تبلتی مناسب را در اختیار بگیرند.

منبع: جی‌اس‌ام‌ارنا

56502

منبع: خبرآنلاین