به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ محمد درویش گفت: اسفند ماه سال گذشته آموزش و پرورش و سازمان محیط زیست تفاهم نامه ای امضا کردند و بنا شد تا آموزش و پرورش 56 هزار نفر از معلمان خود را در اختیار ما قرار دهند تا آموزش های محیط زیستی کسب کنند .
او گفت: معلمان پس از کسب دوره های مختلف در زمینه محیط زیست می توانند این آموزش ها را به دانش آموزان منتقل و آنها را نسبت به این مسئله آگاه کنند تا شاهد خشونت علیه منابع طبیعی کشور نباشیم.
مدیرکل دفتر آموزش و مشارکت مردمی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: برای این کار یک بانک اطلاعاتی و هسته مشورتی متشکل از نمایندگان وزارت آموزش و پرورش به همراه برخی از نخبگان و صاحب نظران این حوزه تشکیل شده است .
وی گفت: در این هسته مشورتی قصد داریم منشور و شیوه نامه مدارس محیط زیستی را تصویب کنیم. به تدریج قصد داریم تا فهم امسائل محیط زیستی را در آموزش و پرورش وارد کنیم. این طرح از سال تحصیلی 95-94 آغاز می شود که ایران را به 5 منطقه آب و هوایی هیرکانی، ارسباران، زاگرس، خلیج فارس و عمانی و ایران و تورانی تقسیم می کنیم و در هر مقطع 10 مدرسه و در تهران نیز 10 مدرسه یعنی 60 مدرسه را انتخاب می کنیم.
درویش گفت: پس از گذشت یکسال به طور آزمایشی همه مشکلات و مسائل آن را برطرف می کنیم و نقاط قوت طرح را تقویت خواهیم کرد که به تدریج این مدارس جامع محیط زیستی در کشور تسری پیدا می کند. به دنبال این نیستیم که چند مدرسه مدرن راه ندازی کنیم بلکه قصد داریم تا فهم محیط زیستی در کشور حاکم شود و باید همه مدارس از این آموزش ها بهره مند شوند .
۴۷۴۷