سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی دولت از تهیه اساسنامه سازمان مستقل هدفمند کردن یارانه‌ها با 3 ویژگی مورد تاکید قانون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدرضا فرزین در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: اساسنامه سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها و سناریوهای قیمتی حاملهای انرژی در نشست روز 5 شنبه کارگروه تحول اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی در خصوص سناریوی سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها گفت: ما در خصوص سارمان هدفمند کردن یارانه‌ها این اختیار را داشتیم که با تغییر اساسنامه یکی از سازمانهای دولتی موجود و یا تشکیل سازمانی مستقل اقدام کنیم.

فرزین با بیان اینکه روز گذشته اساسنامه سازمانی مستقل در کارگروه تحول اقتصادی قرائت و دیدگاه‌های مختلف درباره آن مطرح شد، افزود: این اساسنامه بر اساس ماده 15 قانون هدفمند کردن یارانه‌ها تهیه شده است، بدین معنا که تنها با استفاده از امکانات موجود دولتی تشکیل و راه‌اندازی شود، نیروی انسانی جدیدی به تشکیلات دولت اضافه نکند و شعبه‌ای نیز در دیگر استانهای کشور نداشته باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در جلسه دیروز قرار شد اصلاحات بر روی اساسنامه ارایه شده انجام و پس از تصویب برای بررسی و تصویب هیات دولت ارایه شود. سخنگوی کارگروه تحول اقتصادی در خصوص بررسی و اصلاح قیمت حاملهای انرژی برای سال آینده نیز اظهار داشت: سناریوهای مختلف اصلاح قیمتها در 3 گام و در طول برنامه پنجم و آثار هر یک بر خانوارها، تولید کنندگان و دولت روز گذشته مورد بحث قرار گرفت و قرار شد مطالعات بیشتر با سناریوهای متعددتری در جلسات آینده ارایه شود.

فرزین نحوه اصلاح قیمت حاملهای انرژی و آثار آن بر سه مجموعه خانوارها، تولید و دولت را مهمترین محور بحثهای کارگروه تحول اقتصادی عنوان کرد و افزود: باید در این رابطه به یک جمع بندی دقیق برسیم، رئیس جمهوری تاکید دارند تا آثار سناریوها مشخص و از بابت آن اطمینان حاصل نشود، تصمیم قطعیی در این باره اتخاذ نکنیم.

منبع: فارس