محمد اسدی، مدیر مؤسسه فرهنگی مذهبی امام هادی(ع) شیراز در جمع خبرنگاران هدف از طبخ این آش را آشتی مردم با اهل بیت(ع) دانست و گفت: پارسال 72 تن آش طبخ شد.
او با بیان اینکه طبخ این آش برای سیزدهمین سال متوالی است که انجام میشود، گفت: هزینهای بالغ بر 120 میلیون تومان جهت پخت این آش برآورد شده است.
مدیر مؤسسه فرهنگی مذهبی امام هادی(ع) شیراز گفت: 600 مرد، 100 زن، سه آشپز و یک سر آشپز پخت این آش را بر عهده داشتند.
اسدی گفت: کار پاک کردن سبزی و طبخ آش توسط بانوان در روزهای 27 و 28 آذرماه و مردان روزهای 27 تا 29 آذرماه انجام شده و پس از تهیه تمام ملزومات اولیه، پخت آش از بعدازظهر دیروز آغاز شد.
مدیر مؤسسه فرهنگی مذهبی امام هادی(ع) شیراز با بیان اینکه 50 دیگ برای طبخ این آش پیشبینی شده و بر هر پنج دیگ یک نفر نظارت میکرد، گفت: بیش از 120 رأس گوسفند در قالب 2300 کیلوگرم گوشت، 4000 کیلوگرم برنج، 1500 کیلوگرم نخود، 1500 کیلوگرم عدس، 2500 کیلوگرم لوبیا چیتی و 100 کیلوگرم ترخون برای طبخ این آش آماده شد.
اسدی با بیان اینکه این آش تنها با کمکهای مردم طبخ میشود، گفت: با هماهنگی با دستگاههای خدمترسان برای کنترل ترافیک و ایمنی توزیع آش امروز یکشنبه 30 آذرماه از ساعت 5 صبح آغاز شده است.
مدیر مؤسسه فرهنگی مذهبی امام هادی(ع) شیراز گفت: پارسال 12 هزار نفر در صف پخت آش 72 تنی ایستادند و بیش از 400 هزار نفر از آن آش استفاده کردند.
عکسها:ایسنا
28224