رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تاکید کرد: مهمترین تکلیف همه ما فتنه شکنی است و به حول و قوه الهی در سالگرد پیروزی انقلاب، جشن شکست فتنه را برگزار خواهیم کرد.

به گزارش فارس، سردار میرفیصل باقرزاده رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با حضور در پارلمان اصناف، ضمن توصیف شهید سید اسداله لاجوردی بعنوان سیدالشهدای اصناف کشور، سیره عملی شهید لاجوردی را الگوی مناسبی برای خواص در تبری جستن از دشمن دانست و افزود: خصوصیت بارز شهید لاجوردی این بود که ایشان هم اهل تولّی بودند و هم اهل تبرّی. این روزها در بین خواص دیده می‌شود که بعضاً تولّی و ابراز محبت نسبت به ساحت مقدس ولی امر مسلمین دارند ولی اصل مهم دیگر ، یعنی تبرّی به معنای دشمن دانستن و بیزاری جستن ازکسانی که در بین مسلمین فتنه کرده اند مورد غفلت قرار می گیرد.

وی در شرایط کنونی فتنه شکنی را از وظایف همه خواص دانست و افزود: مردم به حمدالله با حرکت حسینی خود در روز 9 دی فتنه اخیر را درهم شکستند لذا در 22 بهمن ماه امسال با راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جشن شکست فتنه نشان داده می شود .

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با یادآوری اینکه دشمن هیچگاه دست از فتنه انگیزی برنخواهند داشت، عنوان کرد: دشمن مترصد آن است که جامعه امامی و علوی ما را تبدیل به جامعه سلطانی کند ، لذا بر همین اساس است که به دنبال از بین بردن پایه های نظام اسلامی است .

سردار باقرزاده با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درخصوص ماندگار شدن حماسه 9 دی در تاریخ ایران گفت: فراخوان طراحی یادمان عاشورائیان آماده گردیده که پس از برگزیده شدن برترین طرح پیشنهادی در تهران و سایر استان‌هاساخته خواهد شد .

منبع: فارس