صدر اعظم آلمان، روز گذشته در مراسم یادبود هولوکاست تاکید کرد که مجازات های جدیدی برای ایران اعمال خواهد شد.

به گزارش دوویچه وله، شیمون پرز، رئیس رژیم صهوینیستی روز گذشته در آستانه سالروز آزادی اسرای اردوگاه آشویتس توسط ارتش سرخ وارد برلین شد و مورد استقبال هورست کوهلر، همتای آلمانی خود قرار گرفت و با آنگلا مرکل، صدر اعظم این کشور گفتگو کرد.

این گزارش می افزاید، صدر‌اعظم آلمان پس از گفت‌وگو با رئیس جمهور اسرائیل گفت که تلاش بر سر اعمال مجازات‌های جدید در مورد ایران بخاطر برنامه اتمی‌اش در جریان است.

گفتنی است، در روزهای گذشته بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی با برخی از اعضاء کابینه خود به برلین سفر کرد و خواستار تحریم های بیشتر علیه ایران شد و صدراعظم آلمان نیز اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران را تایید کرد.

منبع: دویچه‌وله