به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاربران خبرآنلاین با شرکت در یک نظرخواهی درباره بدترین و بهترین اتفاق سال 1393 نظر خود را به صورت کامنت مطرح کردند.
در این کامنتها اغلب لغو کنسرتها عنوان بدترین اتفاق را گرفته بود. از دیگر مواردی که به عنوان اتفاق بد سال از آن یاد شده بود، درگذشت مرتضی پاشایی بود.
در میان این نظرات اغلب فعالیت گروه هنر و تجربه عنوان بهترین اتفاق را به دست آورده بود و همچنین بازتر شدن فضای فرهنگی دیگر موردی بود که کاربران به آن اشاره کرده بودند.
در یکی از نظرات آمد: «بهترین اتفاق راه اندازی گروه هنر و تجربه و انتشار کتابهایی که به ناحق توقیف بودند. بدترین اتفاق لغو کنسرتهای مجوزدار و جلوگیری از اکران فیلمهای دارای مجوز.»
کاربر دیگری نظر خود را چنین مطرح کرد: «بدترین اتفاق: عدم تحمل اکران فیلم خانه پدری بهترین اتفاق: هیچ.»
برخی از نظرات دیگر به این شرح است:
- قطعا بدترین اتفاق فوت ناگهانی امپراطور صدای ایران مرتضی پاشایی بوده.
- به نظرم بدترین اتفاق سریالها ی تلویزیونی و بهترین هم به نظرم رشد خوب تئاتر و سینما بود.
- بدترين: دخالت نهادها و لغو كنسرتهاي مجوزدار، به خصوص دروغگويي به مراجع راجع به تكخواني.
- بدترین اتفاق لغو کنسرتهای مجوزدار توسط اخلالگران که خودشان را نماینده تمام مردم ایران میدانند و بهترین اتفاق تعدیل هرچند کمرنگ فضای فرهنگی کشور.
- بهترین اتفاق: پاروی بیقایق محسن چاوشی... بدترین اتفاق: ثابت شدن چندین باره مردهپرستی مردم ایران.
5858