داریوش سعیدی - خبرگزاری خبرآنلاین ؛ جعفر کاشانی پدر این روزهای مکتب شاهین در فوتبال ایران ، مکتب اخلاق ، درس و فوتبال؛ که به کافه خبرآمده بود مدام از صبور حرف می زد. از اینکه باید دیپلماتیک حرف زدو لا به لای حرف هایش مثالی آورد از علیرضا اسدی دبیرکل جدید فدراسیون فوتبال:«وقتی او را دیدم و حرف هایش را شنیدم خیلی انقلابی حرف می زد. درباره کروش . حرف ها خصوصی بود اما دیدم خیلی انقلابی و تند صحبت می کند. که باید این کار را بکنیم، آن کار را بکنیم. من می روم . می گیریم ، می بندیم ؛ نصیحتم برایش چند کلمه بود؛ دکتر جان صبور تر ، با آرامش ، قدم به قدم اما او در حرفهایش خیلی تند بود و آخرش هم که دیدید چه شد.»
تنها چند ساعت بعد از این حرف های پیر فوتبال ایران ، علیرضا اسدی یک ماه بعد از توفانی که به راه انداخته بود. توفان حرف هایش در جلسه مستقیم با کارلوس کروش ، سکوت را شکست. سکوت رسانه ای البته. او مصاحبه نمی کرد در این مدت اما همه منتقدان کارلوس کروش مدام از او فکت می آوردند. از او و فایل مصاحبه 5 ساعته ای که می گفتند از آن جلسه در دست دارد. مایلی کهن،خداداد عزیزی ، عابدزاده ،فریادشیران ها تا فکری ، ماجدی ، همدانی و قلعه نویی تقریبا همه مدام روی چند نکته انگشت می گذاشتند. روی رقم قرارداد کارلوس روی مدیران برنامه های خود و دستیارانش و البته روی کمپ های تیم ملی. تقریبا حرف های شان هم طعنه ای بود به مواردی که باعث دلخوری کارلوس کروش شده بود . آنچه او نامش را توهین دبیرکل جدید گذاشته بود. منتقدان مدام خواهان انتشار فایل 5 ساعته مکالمات جلسه بودند.
فایلی که وجودش را قطعا علی کفاشیان یا کارلوس کروش به این منتقدان نگفته بودند و همه آقایان دلواپس فوتبال مدام در حرف های شان از دبیرکل فدراسیون نام می بردند.
حالا اما شرایط عوض شده است. جایی بیرون از تشکیلات ورزش تصمیم گرفته شده کارلوس کروش باید بماند. دبیرکل بدون در نظر گرفته شدن مسئولیت ذاتی اش یعنی حضور در نحوه مذاکرات با سرمربی تیم بزرگسالان ، از مذاکرات خارج شده رضا حسنی خو مسئولیت نمایندگی دولت در مذاکرات را به عنوان رئیس حراست فدراسیون فوتبال بر عهده گرفته و در چند نوبت این ماجرا را که علیرضا اسدی نماینده پیشنهادی وزارت ورزش به فدراسیون فوتبال است را هم وزارتی ها تکذیب کردند. حقیقتی که البته هر بار علی کفاشیان بی ترس از چیزی تکرارش می کند. در دل همه این اتفاقات حالا اسدی هم از اتاقش بیرون آمده و شروع به گفتن کرده. دو مصاحبه تقریبا همسان با دو خبرگزاری مختلف . حرف ها اما تقریبا یک چیز است. چند نکته واحد را تکرار کرده. اول اینکه قصد توهین به کارلوس کروش را نداشت. اینکه به صورت مستقیم نگفته نماینده وزارت ورزش است اما آن را تکذیب نکرده. تاکید داشته در انتشار برگه ای که بر اساس آن کارلوس کروش متهم شد به یکی بودن مدیر برنامه هایش با پژمان منتظری و علیرضا حقیقی نقشی نداشته است. از تعامال صحبت کرده و اینکه ناگفته هایش را نمی گوید. تاکید کرده بر اینکه هرچه زودتر باید تیم ملی و سرمربی اش کارشان را با تیم ملی شروع کنند. از بازیکنان تیم ملی تقدیر و تشکر کرده. از رسانه های همسو با کروش گلایه داشته و البته از این گفته که هیچ وقت بحث رفتن کارلوس جدی نبوده و در این باره به فارس گفت:«کسی که تصمیم درست و حسابی به رفتن دارد ، تصمیمش را می گیرد و انجامش می دهد . دیگر نیازی به جلسه و گفت و و ندارد.»
اما اینکه چطور به یکباره علیرضا اسدی سکوتش را می شکند ؛ این سئوالی است که درباره اش پاسخ نداد. او به فارس گفته که دبیرکل می ماند و هیچ شرطی از سوی سرمربی برای تغییر در پست دبیرکلی مطرح نشده و به ایسنا گفته است حرفهایش به کارلوس کروش از قبیل سئوال هایی بوده که نمایندگان مردم در مجلس از وزراء می پرسند.
اگرچه اسدی نمی گوید که چرا یکباره تصمیم به شکست سکوت و گفتن از تعامل کرده است اما حالا با شنیدن حرف های او علاقمندان به فوتبالکه این یک ماه را پیگیری کردند ، می توانند تحلیل کنند چه کسی این خواسته را برای تلطیف مذاکرات با مربی پرتغالی از اسدی داشته است. او که شاید بهتر بود از ابتدا به توصیه دوستانه بزرگی چون جعفر کاشانی گوش می کرد و آسته ، آسته تر به دل به دریا می زد تا اینچنین عقبگرد در دستور کارش نباشد.
4141