حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در نشست هم‌اندیشی مدیران آموزشی، پژوهشی و اجرایی دانشگاه تهران طی سخنانی با بیان اینکه انقلاب ما در طول 31 سال گذشته همواره با دشمنی دشمنان از قبیل جنگ تحمیلی،‌تهاجم فرهنگی و .... مواجه بوده به حوادث پس از انقلاب اشاره کرد و گفت:‌ در حوادث پس از انتخابات حواشی برخورد با فتنه اصل شد و یکی از کارهای دشمن این بود که حاشیه را اصل و اصل را حاشیه کرد.

به گزارش ایلنا، مهمترین محورهای اظهارات رئیسی را در ادامه می خوانید:

*نظام ما، نظام صالحی است و نمی‌پذیرد که فساد در هیچ کجای آن لانه کند. به تعبیر رهبری، ظلم را تحت هیچ شرایطی و به هیچ کس نمی‌پسندیم و نظام اسلامی تحت هیچ شرایطی نباید ظلم را بپذیرد.

*ما مدعی نیستیم که در نظام مسئولان از عصمت برخوردارند و معتقدیم در هر رده که فساد وجود داشته باشد باید برخورد شود.

*افرادی را که حضرت زهرا (س) بر سر آنها داد زد همه انصار پیامبر بودند که حضرت فاطمه به آنها می‌گفت چرا حضرت علی را تنها گذاشته‌اند.

*مقام معظم رهبری در اولین روزهای پس از انتخابات تاکید کردند که بستر را برای ضد انقلاب و دشمن فراهم نکنید.حال شعارهای ساختارشکنانه‌ای که مطرح می‌شود کدام با خط امام سازگاری دارد؟

*در خصوص موضوع فتنه برخورد گام اول تبیین ابعاد آن گام دوم ترمیم و پس از آن گام سوم خواهد بود. برخی به جای اینکه ابتدا در گام اول باشند یا اینکه ابعاد فتنه را تبیین کنند یکباره به سوی گام سوم رفته‌اند.‌بنابراین اهل بصیرت باید در خصوص اینکه به جامعه چه گذشته است، بصیرت بدهند.

*رافت اسلامی به عنوان اصلی بسیار پسندیده است ولی ابتدا باید اجرای عدالت تضمین شود و سپس به رافت برسیم.

*حضرت امام هیچ‌گاه در خصوص مسائلی که برخورد با نظام تلقی می‌شد تحمل نداشت.خدا آیت‌الله منتظری را رحمت کند، دیدیم که حضرت امام چه برخوردی در آن زمان داشت.اصولا خط امام بر این بود که با مسائلی که با اصل نظام مقابله می‌کرد تسامح نداشت.

*رهبری می‌خواست آنهایی که دچار لجبازی، قدرت‌طلبی هستند خطشان را با ضد انقلاب مشخص کنند.

*ما معترضین را ضد انقلاب نمی‌دانیم اما اگر خط خود را مشخص نکنند طبیعتا حرکت آنها با حرکت ضد انقلاب در یک مسیر خواهد بود و معترضین با ضد انقلاب در عمل هم‌پوشانی دارند.

* وقایع پس از انتخابات در روزهای اول تحت عنوان اخلال در نظم عمومی شناخته می‌شد اما پس از اتمام حجت مقام معظم رهبری عمل اغتشاش‌گران اخلال در امنیت عنوان گرفت و در روز عاشورا نیز با توجه به قانون و فقه افرادی که چوب و قمه در جامعه اسلامی به جان مردم بیفتند و در دل مومن ایجاد رعب و وحشت کنند محارب شناخته می‌شوند.

*در ترکیب دستگیرشده‌های روز عاشورا هم توده‌ای و هم منافق و هم بهائی وجود داشتند. البته نمی‌خواهم بگویم که هر کسی در روز عاشورا بیرون آمد ضد انقلاب است بلکه در میان دستگیرشدگان کف خیابانی ممکن است افرادی که کم‌گناه و یا حتی بی‌گناه نیز وجود داشته باشد.

*باید این دستگیرشدگان سریع پالایش شوند تا بی‌گناه و حتی کم‌گناه در میان آنها نماند تا حقوق افراد ضایع نشود.

*در وقایع کهریزک و کوی دانشگاه حتما ظلم‌هایی صورت گرفت که باید مورد رسیدگی قرار گیرد و مجرمین آنها نیز مجازات شوند امانباید مسئله اصلی فراموش شود البته در خصوص آن وقایع بحث نیروی انتظامی در سازمان قضایی نیروهای مسلح پیگیری می‌شود.

* هم‌اکنون نیز که در آستانه 22 بهمن هستیم در سایت‌های بیگانه می‌بینیم که نوع شعارها را نیز برای آن روز تنظیم می‌کنند و اینکه از کجا آغاز کنند و به کجا بروند را طراحی می‌کنند اما ممکن نیست کسی که دلش در خط امام است، نسبت به این جریان‌ها اعلام موضع نکند. بنابراین افرادی که دل بر خط امام و انقلاب دارند باید به صراحت اعلام موضع نمایند.

*ما در دستگاه قضایی در نظر داریم که رسیدگی‌ها صریح، دقیق و مبتنی بر قانون صورت گیرد و مقدماتی از قبیل اختیار کردن وکیل و اعتراض به احکام انجام شود.در دستگاه قضایی حق نداریم که اغماض کنیم و البته نه قانون و نه مردم به ما اجازه می‌دهند که در مورد آنچه وظیفه ماست، اغماض کنیم.

* راهپیمایی 9 دی جلوه‌ای بسیار عالی از اقتدار و عظمت نظام بود. انشاءالله نظیر حماسه نه دی در 22 بهمن نیز تکرار می‌شود و به هیچ عنوان انتظار نیست که مدعیان دوستی با امام و انقلاب به نحوی عمل کنند که مورد انتظار مردم و انقلابیون نباشند.

منبع: ایلنا