به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بنا که مدت هاست از کشتی فرنگی دور مانده و از خانه، اتفاقات این رشته را دنبال می کند، در صفحه اینستاگرام خود درباره اتفاقات مسابقات انتخابی تیم ملی نوشت:
بنام دوست... به خدا، وا گذاشته بودم، همه چيز را در رابطه با کشتي که زماني به آن عشق مي ورزيدم، ولي مسائلي پيش مي آيد که باز بايد سکوتم را بشکنم، من توجيهي در رابطه با کار اميد نوروزي ندارم چون به عنوان يک الگو و قهرمان المپيک کارش خيلي زشت بود.
ولي چطور مي شود قهرماني که هميشه يک الگو اخلاق بوده و در ميدان هاي بزرگ همچون سرباز براي کشورش افتخار آفريني کرده است اينچنين مي کند؟! ياد دارم اميد را که قبل از المپيک با سعيد عبدولي در جام يادگار هر دو در يک وزن بالاتر تمامي حريفان را شکست دادند.
اميد يک مبارز است و هيچ وقت از مبارزه در ميدان هاي بزرگ فراري نبوده است، مسابقات داخلي با قابليت هايي که داشت چيزي نبود. ولي نمي دانم که در اين يکي دو سال چه گذشته است! که اينان را اين چنين پرخاشگر و نافرمان مي بينم.
اگر در سال هاي قبل انتخاب طور ديگري بود تقصير با آنها نبوده. من اين گونه مي خواستم چون اصولا فرنگي به عنوان يک طفل نورس بايد جور ديگري اداره مي شد تا بزرگ شود. ما به نيروهايمان در جاي خود فرصت مي داديم تا توانايي هايشان را نشان دهند ولي به راهش! در اين دوران به گفته کارشناسان و اساتيد، انتخابي باعث انگيزه مي شود... در قديم همه هم انگيزه داشتيم و هم مدال هاي فراوان... و بهترين تيم دنيا. که عناوينش قهرماني هاي فراوان در آسيا و جهان و مدال در تمام اوزان در سطح دنيا و در نهايت بزرگترين افتخار وزرش کشور در تمام اعصار قهرماني المپيک.
و حال ... چه شد که اميد و اميد ها اين چنين مي کنند، که در گذشته خواب اينجور کارها هم برايشان محال بود و حال هر کس بهانه اي يافته که براي خود تفسيري از اين موضوع مي کند. گذشته و حال را درست مقايسه کنيد هر چند که خودتان نيز در آن زمان بو ده ايد و اين را مي دانيد که کشتي فرنگي هرگز زياده خواه نبوده بلکه هميشه مظلوم واقع شده است.
دوستدار شما محمد بنا
25 خرداد 1394
43 43