مدیر کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه از اعزام ۲ هزار و ۵۰۰ مبلغ به بقاع متبرکه سراسر کشور در ماه رمضان خبر داد.

حجت الاسلام احمد شعبانی با اشاره به اعزام مبلغان حوزوی در ماه مبارک رمضان ، به خبرگزاری مهر گفت: با نزدیک شدن به ایام الله ماه مبارک رمضان، سازمان اعزام مبلغ اداره کل اوقاف جهت تبلیغ در امور دین به اعزام مبلغین به بقاع متبرکه سراسر کشور و مساجد برخی نقاط محروم کشور می‌پردازد که مبلغین در این ایام برای هدایت مومنین جهت امر عبادت اعزام می‌شوند.

وی گفت: مبلغین به اقامه نماز جماعت، پاسخ به شبهات، تدریس قرآن و غیره در بقاع متبرکه در ماه مبارک رمضان می‌پردازند.

مدیر کل اعزام مبلغ سازمان اوقاف و امور خیریه عنوان کرد: نزدیک به ۲ هزار و ۵۰۰ مبلغ که اکثرا از قم و برخی مبلغان سایر استان‌ها هستند برای تبلیغ به بقاع متبرکه اعزام می‌شوند.

وی بیان کرد: عده‌ای از مبلغان برای طرح نشاط معنوی به منظور گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان در سه بخش کودکان، نوجوانان و جوانان برای برگزاری کلاس‌های مختلف و برنامه‌های ورزشی اعزام می‌شوند.

حجت الاسلام شعبانی گفت: برخی از مبلغان برای طرح خیمه‌های معرفت اعزام می‌شوند که در این خیمه‌ها به پاسخگویی به شبهات مراجعه کنندگان می‌پردازند.

4646

منبع: مهر