به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان قزوین غلامرضا حقایقپور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در حاشیه تشییع پیکر مطهر شهیدان محمد علیبمانی و سید جلیل میریورکی در گفتوگو با خبرنگار ایثار واحد قزوین گفت: خانواده شهدا و ایثارگران همانند شهیدانشان همواره در انتظار آزادی قدس عزیز از چنگال دژخیمان صهیونیست هستند.
وی افزود: آزادی قدس به معنی آزادی همه مستضعفین و مسلمین جهان از بند استکبار و دشمنان اسلام و مسلمین است، لذا همه مردم مسلمان و انقلابی بایستی در این رویداد بزرگ مشارکت و حضور داشته باشند.
حقایقپور گفت: همزمان با روز جهانی قدس به میدان خواهیم آمد تا بار دیگر ندای مظلومیت مردم فلسطین را طنینانداز کنیم.
وی از خانواده شهدا و ایثارگران استان قزوین خواست با حضور در این راهپیمایی تداوم بخش راه شهیدانی باشند که همواره دغدغه مردم مظلوم فلسطین و آزادی قدس عزیز را داشتهاند.