به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عزتالله ضرغامی اعتقاد دارد که توانایی احمدرضا درویش در استفاده از جلوههای ویژه سینمایی بیشتر از قدرت نگارش متن این کارگردان سینماست.
او با اشتراک متنی در اینستاگرام در این باره نوشت : «رستاخیز فیلمى عظیم، پرهزینه، با جلوه های ویژه ی فراوان ساخته شده که نشان دهنده بضاعت بالای سینمای جمهوری اسلامی است. سابقه کارگردان محترم نشان می دهد که این توانمندی در او بیشتر از قدرت نگارش متن و دراماتيزه كردن آن است. فی نفسه هم اشکالی ندارد. در سطح جهانی هم با تولید مشترک و بهره گیری از توانمندی های مختلف، کارهای بزرگ و ماندگار ساخته می شود. اما این اشکال وقتی به مسائل اعتقادی و به ویژه با اموری که قرن ها با مردم ارتباط برقرار کرده و همواره انگیزه بخش آنان بوده است، برخورد می کند، مسأله پیچیده تر می شود و حساسیت آن نقطه ضعف را صدچندان می کند. خیلی علاقمندم با رفع اشکالات فیلم، اکران آن آغاز شود »
رئیس پیشین سازمان صدا و سیما وزارت ارشاد را در این باره مقصر دانست و این پروژه سینمایی را با سریال مختارنامه مقایسه کرد.
او طرح سوالی درباره وظیفه وزارت ارشاد ادامه داد : « وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چیست؟ به نظر می رسد هر سه وظیفه ی مهم هدایتی، نظارتی و حمایتی از سوی وزارت ارشاد مورد غفلت قرار گرفته است. آن هم در یک فیلم سینمایی کاملاً ویژه با هزینه های سنگین و تلاش چند ساله و شبانه روزی بخش عظیمی از ظرفیت های حرفه ای سینما.صدا و سیما تجربه ی خوبی در سریال مختارنامه داشت. اولین بار که سکانس مربوط به شهادت حضرت ابوالفضل (ع) را در سر صحنه تصویربرداری دیدم به مدیر وقت سیما فیلم گفتم، این سکانس قابل پخش نیست! نه به دلیل نشان دادن چهره حضرت - که با نورانی کردن آن به راحتی حل می شد - بلکه به دلیل مخدوش شدن جایگاه قدسی آن بزرگوار در باورهای مردم»
57241