مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: با توجه به گزارشات واصله در خصوص نارضایتی مردم ازمشکلات تصفیه خانه فاضلاب بروجن، این مشکلات اصلاح و سیستم تصفیه خانه که ازاولین تصفیه خانه های کشوری است ارتقاء می یابد.

حميدرضا جانباز در حاشيه بازديد از پروژه هاي اجراي شبكه فاضلاب و تصفيه خانه بروجن كه به همراه اعضاء هيئت رئيسه كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي صورت گرفت، در مورد اجراي شبكه هاي فاضلاب افزود: با توجه به پيشرفت خوب اين پروژه ها درصورت مشاركت مردم (باتوجه به كمبود اعتبارات دولتي) تا پايان سال ۹۵ اجراي شبكه فاضلاب در شهرهاي گندمان، بلداجي و فرادنبه به اتمام مي رسد.

وي همچنين ازاتصال فاضلاب روستاهاي اطراف تالاب گندمان به شبكه فاضلاب براي جلوگيري از ورود فاضلاب به تالاب و مشكلات تخريب زيست محيطي خبر داد.

مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور به كمبود آب شرب در بروجن نيز اشاره كرد و گفت: پروژه انتقال آب بن ـ بروجن بطور جد در دستور كار قرار گرفته و تا تكميل و آماده سازي اين طرح تلاش ميكنيم از روش هاي تأمين آب شرب بصورت موقت همچون حفر چاه و ... استفاده كنيم.
فرماندار شهرستان بروجن نيزگفت: در اين بازديد مقرر شد فاضلاب منطقه گردشگري سياسرد از طريق انعقاد قرارداد همكاري شهرداري و شوراي شهر با شركت آب و فاضلاب به شبكه فاضلاب متصل شود.

سيد سيف الله فياضي افزود: مرمت مخازن آب روستاهاي دهنو، گلوگرد وآورگان نيز از ديگر مصوبات اين بازديد بود كه از طريق اختصاص اعتبار به شركت آب و فاضلاب روستايي انجام مي گردد.

منبع: 40