به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، احمد پویافر در جلسه شورای گندم، آرد و نان اظهار کرد: همه باید با يك مديريت برنامه محور حركت كنيم و با نگاه مديريتي، هم انديشي و همدلي ميتوانيم كارها را ساماندهي کرده و شاخصهاي بهبود كيفيت را در زمینه آرد و نان بالا ببريم.
وی افزود: یکی از اصلی ترین مواد غذایی مردم نان است و بايد با كيفيت مطلوب به دست شهروندان برسد و نانوايان جهت ارتقاء كيفيت نان و رعايت بهداشت فردي و محيطي بايد تلاش كنند.
پویافر با تاکید بر ورود نان بی رویه و غیر بهداشتی به استان خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از ورود نان های بستهبندی شده از سایر نقاط کشور به بندرعباس، اتحادیه نانوایان و نانوایی های بندرعباس بایستی متعهد شوند نان با کیفیت و بسته بندی شده براساس اصول بهداشتی در اختیار مردم قرار دهند و همچنین ادارات مرتبط با این موضوع برای جلوگیری از این هر گونه توزیع همکاری داشته باشند.
رئيس شوراي گندم، آرد و نان شهرستان بندرعباس با تاكيد بر توزيع عادلانه آرد در سطح نانوايي هاي شهرستان و نظارت بيشتر بر اين موضوع تصریح کرد: شرکت غله جهت اختصاص سهمیه آرد هر واحد نانوایی بر اساس منطقه جغرافیایی و تراکم جمعیتی با هماهنگی فرمانداری، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتحادیه نانوایان کار توزیع را انجام دهد.
وی در پایان گفت: آرد و نان يك بحث حياتي است و هيچ جايگزيني ندارد و بايد با دقت و نظارت كامل امور آرد و نان شهرستان رصد شود زیرا نظارت باعث افزایش کیفیت آرد و نان می شود و باید در جهت برطرف نمودن مشكلات، تعامل و اهتمام جدي صورت پذیرد.