سرپرست تیم فوتبال سپاهان گفت: باشگاه اتریشی راپید وین خواهان مهدی شریفی است اما باید درخواست آنها را دریافت کرده و این موضوع را بررسی کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین رسول خوروش، درباره شرایط سپاهان در آستانه دیدار با فولاد خوزستان به تسنیم اظهار داشت: تیم در حال حاضر شرایط خوبی دارد و بازیکنان با توجه به نتایج خوب هفته‌های ابتدایی باانگیزه و روحیه تمرین می‌کنند.

وی درباره دیدار روز پنجشنبه این تیم در برابر فولاد خوزستان افزود: فولاد تیمی استخوان‌دار است که در سال‌های اخیر همواره جزء مدعیان بوده اما امسال متاسفانه در 3 هفته ابتدایی نتایج چندان خوبی کسب نکرده و به طور قطع برای جبران ناکامی‌ها و کسب امتیاز به اصفهان می‌آیند.

سرپرست تیم فوتبال سپاهان گفت: اما ما هم برای برد و ادامه این روند خوب مصمم هستیم و بازیکنان تیم هم برای غلبه بر فولاد انگیزه بسیار دارند و می‌خواهیم با این برد جایگاه خود را در صدر جدول مستحکم کنیم.

وی درباره غایبان تیم سپاهان در بازی مقابل فولاد بیان کرد: خوشبختانه برای این دیدار مصدوم و محروم نداریم اما لئوناردو پادوانی و پریرا به دلیل مشکلات صدور کارت ICT همچنان نمی‌توانند تیم را همراهی کنند.

خوروش درباره پیشنهاد باشگاه اتریشی به مهدی شریفی تصریح کرد: هنوز نامه‌ای در این رابطه به باشگاه ارسال نشده است اما به احتمال زیاد این باشگاه اتریشی خواهان مهدی شریفی است.

 

منبع: تسنیم