رقابت‌های انتخابی مچ‌اندازی خوزستان برگزار خواهد شد.

عنایت رحیمی، دبیر کمیته مچ‌اندازی هیات پرورش‌اندام و بدن‌سازی استان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار‌کرد: این مسابقات ششم شهریورماه به میزبانی امیدیه برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که مسابقات در دو کلاس راست دست و چپ دست برگزار می‌شود، گفت:‌ ‌پیش‌بینی می‌شود پنج تا شش تیم از شهرستان‌های ایذه، امیدیه، هندیجان، آغاجاری، لالی، شوشتر و اهواز در این مسابقات شرکت کنند.

دبیر کمیته مچ‌اندازی هیات پرورش‌اندام و بدن‌سازی خوزستان عنوان‌کرد: ‌مچ‌اندازان خوبی در سطح استان داریم و دو، سه مقام تیمی کشوری نیز کسب کرده‌ایم. در مسابقات کشوری پیش‌رو نیز ما یکی از مدعیان قهرمانی هستیم.

وی در پایان بیان‌کرد: نفرات برتر رقابت‌های انتخابی استان، در مسابقات کشوری که 18 تا 20 شهریورماه در خراسان شمالی برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد.

منبع: isna

برچسب‌ها