روزنامه رسالت در سرمقاله امروز خود به قلم کاظم انبارلویی در واکنش به سخنان رئیس‌جمهور در نشست مشترک هیئت دولت با استانداران سراسر کشور که 28 مردادماه برگزار شد و او از مجلس اول به عنوان بهترین مجلس تاریخ ایران یاد کرد، نوشت: آیا در انتخاباتی که رئیس‌جمهور به طور بی‌‌سابقه هدفگذاری برای انتخابات آینده را "شکل‌گیری مجلس اول" اعلام می‌کند، می‌تواند فقط انتخاباتی سالم و باشکوه را برگزار کند؟ آیا در انتخاباتی که منافقین،‌ نهضت آزادی و گروه‌های محارب در فهرست نامزدهای معرفی‌شده باشند، می‌شود آن را یک انتخابات سالم و باشکوه نامید!

در ادامه اين يادداشت آمده است:

در مجلس اول، شوراي نگهبان وجود نداشت، منافقين و اعضاي نهضت آزادي و بسياري از كساني كه صلاحيت نامزدي نداشتند، در فهرست نامزدها بودند. خوشبختانه منافقين راي نياوردند، اما 10 نفر از كادرهاي نهضت آزادي به مجلس راه يافتند. آيا بهترين مجلس از ديدگاه رئيس‌جمهور آن است كه حداقل 10 نفر از اعضاي نهضت آزادي به آن راه يابند؟ آيا رئيس‌جمهور مي‌خواهد نظر صريح امام خميني(ره) را در مورد اعضاي نهضت آزادي كه آنان را بدتر از منافقين مي‌داند، انكار كند؟ آيا بهترين مجلس از نظر رئيس‌جمهور، مجلس اول است كه امثال آقاي عطاءالله مهاجراني كه اكنون پادوي راديو بي‌بي‌سي است، به آن راه يابد؟

دولت مجري انتخابات است. آيا رئيس‌جمهور حق دارد به عنوان مجري براي شكل‌گيري مجلس آينده الگو و مدل معرفي كند و مجريان را به مدل مجلس اول انقلاب حواله دهد و ضمنا بگويد: "شوراي نگهبان ناظر است نه مجري، شوراي نگهبان چشم است، چشم نمي‌تواند كار دست را بكند."؟ آيا مفهوم اين سخن كه مجلس اول الگو مي‌باشد، اين نيست كه شوراي نگهبان چشم خود را ببندد تا دولت با دست خود نامحرمان را - حداقل 10 نامزد نهضت آزادي  را- به مجلس ببرد؟

به چه دليل بايد گروهك‌هاي مخرب را به مجلس راه دهيم؟ برخي مي‌گويند؛ "مجلس اول مجلس كيفي بود، مجلس بزرگان و مجلس ايده‌آل بود و حضور آنان در پارلمان مانع از بهانه‌جويي هواداران‌شان براي عدم حضور در حاكميت مي‌شد." آيا اين حرف درستي است؟ آيا حضور ضدانقلاب در مجلس آنها را آرام كرد يا تيغ از نيام كينه به اسلام بركشيدند و 17 هزار شهيد ترور را روي دست نظام و انقلاب گذاشتند؟

2727

 

 

 

منبع: رسالت