واعظی آشتیانی باری دیگر قبل از سفر به عربستان از مواضعش علیه قلعه نویی صرف نظر کرد.

امیررضا واعظی‌آشتیانی در پاسخ به مصاحبه‌ امیر قلعه نویی به خبر‌آنلاین گفت: فکر می‌کنم دلخوری امیر قلعه نویی تنها ناشی از یک سو‌ءتفاهم است.
امیر قلعه نویی پس از مصاحبه واعظی با ایسنا در جواب به او، مدیر‌عامل استقلال را متهم کرده بود که تماس تلفنی‌اش قبل از سفر به مکه مکرمه را از یاد برده و همچنان علیه سرمربی سپاهان حرف می‌زند.
در پاسخ به این مصاحبه، واعظی به خبرورزشی گفت: به هیچ وجه قصد نداشتم در حرف‌هایم خدای ناکرده سبب بی‌احترامی یا تخریب شخصیت امیر قلعه نویی شوم اما وقتی از من درباره عدم تغییرات در کادر فنی پرسیدند به ناچار باید مثال‌هایی از گذشته می‌زدم که مفهومش اصلاً نادیده گرفتن زحمات قلعه نویی نیست.
او ادامه داد: بدون شک آقای قلعه نویی متن کامل مصاحبه من را نخوانده و تحت تأثیر برخی از دوستانش قرار گرفته که بخش‌هایی از حرف‌هایم را برایش به شکلی خاص بیان کرده‌اند. اطمینان دارم این شکل پاسخگویی در ذات قلعه نویی نیست و اگر او حرف‌هایم را می‌خواند هیچ وقت اینقدر ناراحت نمی‌شد.
واعظی درباره بحث فوتبال ناپاک‌ هم گفت: می‌خواهم با صراحت بگویم وقتی بحث فوتبال ناپاک را طرح می‌کنم یک کلیت را می‌گویم و اصلاً منظورم قلعه نویی یا هیچ شخص دیگری نیست. اگر قرار بود اسم بیاورم، لحظه‌ای تردید نمی‌کردم اما متأسفانه عده‌ای مدام حرف‌های مرا به ایشان منتسب می‌کنند تا ما رودرروی هم قرار بگیریم.
او همچنین در پایان گفت: من به حرف‌هایی که با قلعه نویی زده‌ام پایبند هستم و برای ایشان آرزوی موفقیت دارم و همچنین امید زیادی دارم که انشا‌الله امسال هم استقلال و هم سپاهان نمایندگان شایسته‌ای برای فوتبال ایران در آسیا باشند.

منبع: خبرآنلاین