ساخت صفحات تقلبی برای بازیگران و چهره‌های شناخته شده در شبکه‌های مجازی همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به تازگی صفحه‌ای به نام امیرمهدی ژوله نویسنده و طنزپرداز در اینستاگرام راه اندازی شده که این صفحه هیچ ربطی به او ندارد و تقلبی است.

این صفحه، پس از اجرای موفق استندآپ کمدی ژوله در برنامه‌ی «خندوانه» و استقبال مردم از اجرای او راه افتاد و ظرف مدت کوتاهی دنبال کنندگان زیادی هم پیدا کرد.

در روزهای اخیر نوشته‌ای قدیمی از این روزنامه‌نگار و فیلمنامه‌نویس در این صفحه منتشرشده که زوله آن را حدود یک ماه پیش نوشته است. این یادداشت کوتاه متعلق به زمانی است که این نویسنده و طنزپرداز در جمع بیماران ام اسی که میهمان خندوانه بودند حاضر شد و به اجرای استندآپ کمدی پرداخت. این مطلب هیچ ارتباطی با اجرای جدید او در خندوانه و رقابت کمدین‌ها ندارد.

ژوله در مرحله‌ی اول مسابقه‌ی کمدین‌های خندوانه با هومن حاج‌عبدالهی به رقابت پرداخت و اجرای استندآپ کمدی‌اش با استقبال زیادی مواجه شد. او رای بالایی از مخاطبان برنامه گرفت و به مرحه‌ی دوم این رقابت‌ها راه یافت.

او درحال حاضر هيچ صفحه اي در اينستاگرام ندارد.

۵۷۵۷

 

 

 

 

 

منبع: خبرآنلاین