به گزارش ایسنا، علیرضا لبش در نامه خود آورده است: با توجه به خبری که از سوی دبیرخانه جایزه ادبی شعر خبرنگاران اعلام شد، بر خود فرض دیدم که توضیحاتی را اعلام کنم. کتاب "نسکافههای بعد از ظهر" که دبیرخانه جشنواره به عنوان کتاب چاپ شده اینجانب به آن اشاره کرده بود در تاریخ دی ماه امسال به زیور طبع آراسته شد و توسط نشر فصل پنجم به بازار کتاب عرضه شد که چند ماهی بعد از تاریخ اعلام فراخوان جشنواره و ارسال مجموعه اینجانب به دبیرخانه، چاپ این کتاب رخ داد.
کتاب دیگری نیز به نام "خنده در مراسم تدفین " از اینجانب که شامل طرح و شعرهای کوتاه طنز من بود، توسط انتشارات سوره مهر در تاریخی تقریباً نزدیک به اعلام فراخوان جشنواره راهی بازار کتاب شد که در خبر به آن اشاره نشده بود، که همزمانی چاپ و اینکه این کتاب تا آن زمان به بازار کتاب عرضه نشده بود و به دست من هم نرسیده بود و من از تاریخ دقیق انتشار آن اطلاع نداشتم، باعث شد که من در جایزه شعر خبرنگاران شرکت کنم.
وی در ادامه آورده است: از سویی این کتاب را نمیتوانستم در گروه مجموعه شعر دستهبندی کنم چون مجموعهای بین شعر و طرح بود که به قولی شتر گاو پلنگ بود. این بیاطلاعی از جانب من باعث شرکت من در جشنواره شد. بیصداقتی و سوء استفاده از اعتماد جشنواره تهمتی است که به هیچ وجه از جانب من قابل قبول نیست. در تمام مراحل زندگیام سعی کردهام صادق و بیآزار باشم و آنی که ناظر است خود میداند و بس.
لبش در ادامه افزوده است: من سعی کردهام همواره یک شاعر مستقل باشم و گرفتن برخی جایزههای دولتی هیچگاه برای من افتخاری نبوده است، ولی کاندیدا شدن در جایزه شعر خبرنگاران و مستقل بودن این جایزه برای من افتخاری محسوب میشود.
هرچند ترجیح میدهم حالا که از این مسئله و اشتباه خودم آگاه شدم از جایزه کنارهگیری کنم. از همه داوران جایزه شعر خبرنگاران که به آثار و اشعار من لطف داشتهاند، کمال تشکر دارم. همچنین از دبیر محترم جایزه که زحمات فراوانی کشیدند،تشکر میکنم.
گفتنی است، جایزه شعر خبرنگاران از چهارمین دوره برگزاری خود بخشی را به شاعرانی اختصاص داده است که تاکنون مجموعه شعر منتشر نکردهاند.