کمیته حقیقت‌یاب مجلس که به دستور رئیس مجلس مسئول پیگیری حمله به مجتمع سبحان و کوی دانشگاه بود گزارش خود در این زمینه را به صحن مجلس ارائه نداده است.

به گزارش خبرآنلاین، کاظم جلالی که از جمله اعضای این کمیته بود در واکنش به انتشار فیلم حمله به کوی دانشگاه از سوی بی‌بی‌سی اظهار داشت: خوب است که اعضای کمیته حقیقت‌یاب این فیلم را ببینند.

وی با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری و نگرانی دیگر مسئولان نظام درمورد حمله به کوی دانشگاه ابراز امیدواری کرد که کمیته حقیقت‌یاب گزارش خود در این مورد را به مجلس ارائه دهد.

جلالی در پاسخ به اینکه چرا دومین گزارش کمیته‌ حقیقت‌یاب تاکنون ارائه نشده است گفت: بنده هم چندین‌بار این موضوع را از سوی آقای ابوترابی‌فرد که ریاست کمیته را بر عهده دارند جویا شده‌ام. شما هم این سؤال را از ایشان بپرسید.

منبع: خبرآنلاین