استاندار چهارمحال وبختیاری گفت: خون پاک شهدا، ایران را در برابر تجاوزات و طمع بیگانگان بیمه کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ، قاسم سليماني دشتكي در نخستين كنگره ملي شهداي چهارمحال و بختياري در مصلاي امام خميني (ره) شهركرد افزود :جنبش عدالت خواهانه مردم ايران در دوران دفاع مقدس تبديل به جنبش بزرگ عدالت خواهي در سراسر جهان شده است.

سليماني دشتكي تصريح كرد: در ابتداي انقلاب اسلامي، قدرت‌هاي استكباري فكر مي‌كردند كه ايران آمادگي و تجهيزات لازم را براي مبارزه ندارد و در جنگ شكست مي‌خورد.

استاندار چهارمحال و بختياري گفت: تفكر دشمن نسبت به شكست مردم ايران در حالي بود كه مردم با سلاح ايمان و پيروي از فرمايشات امام خميني (ره) پيروزي را در دفاع مقدس رقم زدند.

وي خاطرنشان كرد: مردم چهارمحال و بختياري در طول دوران مختلف زمان مشروطيت، انقلاب اسلامي و دوران دفاع مقدس نقش اثرگذاري در رويدادهاي مهم كشور ايفا كرده‌اند.

افزوده مي‌شود، نخستين كنگره ملي سرداران و دو هزار و ۴۳۷ شهيد چهارمحال و بختياري امروز ۱۵ مهر همزمان با سفر تاريخي مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) به بام ايران در سال ۱۳۷۱، در مصلاي امام خميني (ره) اين شهركرد در حال برگزاري است.

 

منبع: khabaronline