واکنش کاربران خبرآنلاین به مقایسه عادل فردوسی پور و رامبد جوان خواندنی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ انتشار مطلبی درباره مقایسه رامبد جوان و عادل فردوسی پور با واكنش های متفاوت كاربران مواجه شده است. خبرآنلاین در گزارشی با تیتر تفاوت عادل فردوسی‌پور با رامبد جوان، احسان علیخانی و فرزاد حسنی به نقل از هفته نامه تماشاگران، عادل را با رامبد و دو مجری دیگر مقایسه كرده بود. در بخشی از این مطلب نوشته شده است: «اجرای رامبد جوان در برنامه خندوانه، برای صداوسیمایی که اغلب مجریانش یا عصا قورت داده‌اند یا راحت بودن را با لوس بازی اشتباه گرفته‌اند، نعمت است. رامبد نه لوس است و نه عصا قورت داده. به خاطر همین هم است که برنامه‌اش گرفته و به تنهایی شبکه مهجور نسیم را سرزبان‌ها انداخته. اما آیا رامبد هم مثل عادل، صادق است؟ آیا او هم چیزی جز رضایت مخاطبان برنامه، وسوسه‌اش نمی‌کند؟»

و اما واكنش كاربران به این مطلب... كاربری كه مشخص است جزو هواداران عادل است نوشته: «چه عجب از عادل حمایت کردی و این بار خودش و برنامه نود رو مقابل خندوانه ای ها قرار ندادی.» كاربر دیگری نوشته است: «حسادت به خندوانه و عصبانیت از کاهش بیندگان نود، علت این مقاله است.»

كاربری هم نوشته: «سلام.آقا هر دو تبلیغ می کنند.یکی با پیامک یکی هم زبانی.پیامک های 90 که برای رای دهنده ارسال می شه همه تبلیغاتی هستند.» و كاربر دیگری نوشته است: «واقعا مقاله درستی بود خود رامبد جوان هر سوالی از خصوصی ترین مسائل مهمانان می پرسه ولی خودش حاضر نیست سولاتی که که ازش پرسیده می شه رو جواب بده. از قدیم گفتن یک سوزن به خودت بزن، یک جوالدوز به دیگران.»

كاربر دیگری هم از زاویه ای متفاوت به این ماجرا نگاه كرده و نوشته: «مقایسه این افراد با هم اصلا درست نیست هر کدام راه خود را می روند و نقاط قوت و ضعف خود را دارند. مقایسه خندوانه و نود هم درست نیست مگر اینکه جای رامبد و فردوسی پور چند هفته عوض شود و ببینیم رامبد از عهده کار عادل برمی آید یا عادل از عهده کار رامبد و اساسا محدودیتهای دو برنامه با هم متفاوت است. بگذارید مردم از همین برنامه های نصف و نیمه لذت ببرند چرا عینک بدبینی حالا چه فرقی می کند ژوله برنده شود یا خمسه همین سایت شما عکس پایش لحظات آخر مسابقه ژوله و حیاتی را با حضور این دو هنرمند انداخته بود.»

43 43

 

 

منبع: khabaronline