به گزارش خبر آنلاین کارگرزاده در جلسه توسعه صادرات فرش در محل استانداری زنجان بر ضرورت ارائه آموزش در همه ارکان زنجیره تولید فرش در کشور تاکید کرد و افزود: به دلیل محدودیت در اعتبارات آموزشی، دوره های مورد نیاز در شش محور اولویت بندی و به زودی برگزار خواهد شد. رئیس مرکز ملی فرش ایران از کلیه دستگاههای اجرایی در استان ها خواست تا در ترویج و حمایت از این هنر و صنعت همکاری لازم را داشته باشند. در ادامه ناصر فغفوری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گزارشی از وضعیت بافت و فروش فرش در استان زنجان ارائه نمود و گفت: هم اکنون بیش از 22 هزار دارقالی در استان زنجان وجود دارد. فغفوری به صدور 14 هزار شناسنامه دارقالی برای بافندگان بیمه شده استان اشاره کرد و افزود: تعداد بافندگان فرش در استان زنجان حدود 63 هزار نفر می باشد که از این تعداد 19 هزار و 700 نفر در مرکز استان فعالیت می کنند.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان با بیان این مطلب که سالانه 160 هزار متر مربع انواع فرش دستباف در زنجان تولید می شود، گفت: صادرات فرش با مبدا تولیدات استان سالانه بطور متوسط بین 12 تا 15 میلیون دلار می باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
رئیس مرکز ملی فرش ایران به امضای تفاهم نامه ای با صندوق کارآفرینی امید برای حمایت از فرش بافان کشور اشاره کرد و گفت: تسهیلات حمایتی این صندوق بصورت شناور و براساس درخواست متقاضیان در استانهای مختلف ارائه می شود.