استاندار چهارمحال وبختیاری گفت: مشکل در مدیریت برخی واحدهای تولیدی، به عنوان یکی از عوامل مهم در شکست تولید به شمار می رود.

به گزارش خبرآنلاین، قاسم سليماني دشتكي در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد چهارمحال و بختياري افزودمشكل در مديريت برخي واحدهاي توليدي، به عنوان يكي از عوامل مهم در شكست توليد به شمار مي رود.

وي تأكيد كرد: متأسفانه عادت شده كه به محض ضربه خوردن به واحدهاي توليدي و شكست توليد، بانك ها را مقصر مي دانيم.

سليماني دشتكي افزود: اين در حاليست كه بانك هاي عامل چهارمحال و بختياري در بسياري از مواد مربوط به حمايت بخش توليد، همراهي و همكاري مطلوبي را با مجموعه مديران دستگاه هاي اجرايي استان داشته اند.

وي تصريح كرد: وجود ضعف مديريتي، باعث ايجاد مشكلات اقتصادي در بسياري از واحدهاي توليدي چهارمحال و بختياري شده كه اين عامل هيچ ربطي به كوتاهي و يا مشكل تراشي مجموعه بانكي استان در ضربه زدن به بخش توليد نشده است.

استاندار چهارمحال و بختياري بيان داشت: اكنون برخي واحدهاي توليدي چهارمحال و بختياري علاوه بر نبود مشكل در تأمين نقدينگي، دلار، محيط زيست، بهداشت و ساير حوزه ها، به علت ضعف در مديريت دچار ركود و حتي ورشكستگي شده اند.

وي اضافه كرد: مديران دستگاه هاي اجرايي مربوطه و اعضاي ستاد تسهيل و رفع موانع توليد چهارمحال و بختياري، براي رفع مشكلات توليد، نبايد فقط بانك هاي عامل را مقصر بدانند.

سليماني دشتكي عنوان داشت: مديران دستگاه هاي اجرايي بايد به منظور جلوگيري از هرگونه هدررفت منابع و ايجاد ضرر در توليد، نسبت به تقويت سيستم مديريت در واحدهاي توليدي اقدام كنند.

گفتني است، در ستاد تسهيل و رفع موانع توليد چهارمحال و بختياري، مشكلات اقتصادي چهار طرح در بخش هاي صنعتي و كشاورزي بررسي و توافقات لازم براي رفع مشكلات اين طرح ها انجام شد.

 

منبع: khabaronline