نورالله بنی مهدی افزود:از این میزان یارانه 500میلیون ریال را استان چهارمحال و بختیاری پرداخت می کند و 500میلیون ریال را نیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تخصیص می دهد.
به گفته وی،تحفیف کتاب در نمایشگاه ناشران کشور در شهرکرد از 30درصد آغاز می شود و گاهی تا 60درصد نیز رسیده است.
بنی مهدی یادآور شد:دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی نیز با ارائه کارت دانشجویی و کد ملی از یارانه کتاب برخوردار می شوند.
وی،به استقبال گسترده مردم در دو روز از برپایی نمایشگاه کتاب شهرکرد نیز اشاره کرد و گفت:در دو روز از برپایی نمایشگاه کتاب یک میلیارد و 500میلیون ریال کتاب از سوی غرفه داران فروخته شده است.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: نمایشگاه دهم با حضور بیش از 400ناشر با 30هزار عنوان در 181 غرفه برپا شده است.
وی افزود:برای نخستین بار در 9 دوره گذشته، این نمایشگاه در فصل پاییز که اوج حضور دانشجویان و دانش آموزان می باشد،برگزار شده است.
به گفته وی،در نمایشگاه امسال تعدادی از ناشران معتبر و شناخته شده برای نخستین بار است که شرکت کرده اند.
بنی مهدی افزود:ناشران کشوری تازه ترین آثار منتشره شده خود را در معرض دید علاقه مندان قرار داده اند.
نمایشگاه دهم کتاب چهارمحال و بختیاری از ششم تا دوازدهم آبان ماه در میدان دفاع مقدس شهرکرد برگزار می شود.