به گزارش خبرآنلاین، سیدمهدی موسوینژاد در این نطق خطاب به رئیس جمهور و وزرای دولت گفت: به شما پیشنهاد میکنم تنها چند ساعت از یک روز از مردادماه را به نخلستانهای دشتستان بیایند و بدون هیچ فعالیتی زیر سایه نخلستان بنشینید. آیا گرمای بیش از 45 درجه آن را تحمل خواهید کرد؟
وی همچنین با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی با قاطعیت فاجعه منا را پیگیری و گزارش اقداماتش را به مجلس ارائه کند، گفت: این فاجعه از سوی حکومت بی عرضه عربستان دلیل بارزی بر بیلیاقتی و عدم اعتقاد آلسعود مناسک به حج است.
نماینده مردم دشتستان در مجلس درباره برجام نیز گفت: تنها ملاک هرگونه توافق حفظ دستاوردهای هستهای و رعایت خطوط قرمز نظام طبق فرمایشات رهبر انقلاب است وما به ملت اطمینان میدهیم که ضمن صیانت از این دستاوردها هیچ روزنه امیدی برای آمریکا جهت نفوذ بازنخواهیم کرد چراکه این ها هنوزتوافقی امضا نشده ساز مخالف زده و دم از نابودی فرسایشی نظام جمهوری اسلامی میزنند.
27220