محمدرضا خباز در جلسه ستاد انتخابات استان و اجرای مانور سراسری سامانه جامع انتخابات استان سمنان گفت: یکی از شرایط مهم برای حضور حداکثری مردم در انتخابات ایجاد اعتماد است.
وی با طرح این پرسش که مردم چه وقت حضور حداکثری در انتخابات دارند افزود: مردم وقتی حضور حداکثری دارند که احساس کنند ما در امانت داری رأی مردم از هیج کوششی دریغ نمی کنیم و همه کارها و اقدامات را برای اعتماد سازی مردم انجام میدهیم.
استاندار سمنان با بیان اینکه باید شرایط برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی مهیا باشد گفت: نباید هیچگونه کار غیرقانونی و غیر موجهای از سوی برگزارکنندگان انتخابات انجام شود .
وی اضافه کرد: مردم نباید احساس کنند که دست اندرکاران نظر خاصی در انتخابات دارند. لذا برای همه ما دست اندرکار انتخابات و ستاد انتخابات و از جمله شخص استاندار هیچ فرقی نباید داشته باشد که چه کسی به مجلس می رود .
وی با بیان اینکه اصل انتخابات در بی طرفی کامل دست اندرکاران انتخابات است متذکر شد: در این خصوص الگوی همه ما فرمایشات امام راحل(ره) ومنویات مقام معظم رهبری است که فرمودند: هیچکس از رأی من مطلع نیست حتی خانواده و ما هم باید همینگونه عمل کنیم .
17213