به گزارش سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی،ناصر علیپور امروز با محکوم کردن جریانات بعد از انتخابات توسط حامیان موسوی اظهار داشت: بنده با توجه به سوابقی که میرحسین موسوی قبلا در انقلاب داشت، آن را حمایت کردم و الان از این حمایت خود پشیمانم.
وی افزود: اتفاقات بعد از انتخابات توسط این افراد بسیار نگرانکننده است و ما هیچ وقت از این اتفاقات حمایت نکردیم، بلکه آن را نیز محکوم میکنیم.
علیپور تصریح کرد: بنده به عنوان یک بسیجی جانباز به شدت اغتشاشات بعد از انتخابات را محکوم میکنم.
رئیس ستاد میرحسین موسوی در رومشکان کوهدشت گفت: ما به خاطر حفظ انقلاب و اسلام امروز جانباز هستیم، و الان نیز اگر بنا شود کوچکترین لطمهای به انقلاب اسلامی و ولایت فقیه وارد شود با آن به شدت برخورد میکنیم.
علیپور خاطرنشان کرد: اگر موسوی باز هم مواضع قبلی خود را داشته باشد، تحت هیچ شرایطی حتی اگر هزار بار دیگر شورای محترم نگهبان آن را تائید کند، از آن حمایت نمیکنیم.
وی تصریح کرد: برای هر انسان اشتباه یکبار کافی است، پس میرحسین موسوی باید هرچه سریعتر به آغوش اسلام، انقلاب و ولایت فقیه برگردد.
رئیس ستاد میرحسین موسوی در رومشکان کوهدشت گفت: من حقیقتا از رایی که به میرحسین موسوی دادهام با این وضعیت پیش آمده به شدت پشیمانم، زیرا یک سری حرکات پیش آمده توسط وی حمایت شده بود.