قراردادی 200 میلیونی برای انتشار آثار مایکل جکسون، رکوردی نجومی برای این خواننده رقم زد.

به گزارش خبرآنلاین، منبعی آگاه اعلام کرد وکیل مایکل جکسون موفق شده بزرگترین قرارداد را برای انتشار آلبوم‌های او ببندد: قرارداد 200 میلیون دلاری تضمینی با کمپانی سونی موزیک انترتینمنت برای 10 پروژه در هفت سال.

این قرارداد تا سال 2017 اعتبار دارد و درصورتی که برخی شرایط فراهم شود ارزشش به 250 میلیون دلار می‌رسد. یکی از این پروژه‌ها انتشار آلبومی از ترانه‌های جکسون است که تا به حال شنیده نشده‌اند. این آلبوم در ماه نوامبر عرضه می‌شود.

پروژه‌های بعدی احتمالا شامل دی‌وی‌دی می‌شود که حاوی برخی نماهنگ‌ها و آلبوم «پایین دیوار» است. این آلبوم پنجمین آلبوم استودیویی جکسون است که برای اولین بار سال 1979 منتشر شده و حالا به همراه قطعاتی شنیده ‌نشده منتشر می‌شود. افراد مطلع از قرارداد گفته‌اند جکسون پیش از مرگ ناگهانی‌اش در 50 سالگی اعلام کرده بود دوست دارد دوباره این آلبوم را منتشر کند.

انتشار آلبومی دوحلقه‌ای شامل فیلم «همین است» یکی از پروژه‌های اصلی این قرارداد است. «همین است» فیلمی مستند با استفاده از فیلم‌های گرفته شده از تمرینات مایکل جکسون برای کنسرت بازگشتش به شهر لندن ساخته شده است.

بیش از پنج میلیون نسخه از آلبوم «همین است» به فروش رفته است. پس از مرگ این خواننده 31 میلیون نسخه از آلبوم‌هایش فروخته شد.

آسوشیتدپرس / 15 مارس

منبع: آسوشیتدپرس