هیئت مدیره خانه موسیقی با انتشار بیانیه‌ای از اقشار مختلف مردم به‌ویژه اهالی فرهنگ و هنر دعوت کرده در روز جمعه 7 اسفند در پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و رأی بدهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هيئت مديره خانه موسيقي از مردم و اهالی فرهنگ و هنر در خواست كرده تا با حضور پر شور خود در پاي صندوق هاي رأي دهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان رهبري نسبت به انتخاب افراد اصلح اقدام كنند.

در اين بيانيه ضمن اشاره به تاثيرات مهم شركت در انتخابات تاكيد شده است: «ما اعضاي هيئت مديره همگام با مردم آگاه و خبير كه نسبت به آينده كشور دغدغه دارند، روز جمعه به پاي صندوق‌هاي رأي خواهيم رفت.»

همچنين در اين بيانيه ابراز اميدواري شده است با درايت و دقت نظري كه مردم فهيم و فرهنگي ايران دارند، افرادي در روز جمعه منتخب شوند كه دغدغه عزت ملي، اعتدال و توجه به مسائل فرهنگي را داشته و نسبت به آينده پر اميد براي مردم شريف ايران از هيچ تلاشي دريغ نورزند.

۵۷۵۷

 

منبع: خبرآنلاین