تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵

اگر تا دیروز نگران پروتئین در خوردن اسپاگتیتان بودید ، فرانسوی ها این نگرانی را حل کردند و اسپاگتی حشره ای تولید کرده اند.

به گزارش توریسم آنلاین، این اسپاگتی با موادی مانند تمام اسپاگتی های دیگر تهیه شده اما با این تغییر که جیرجیرک ساییده و ملخ هم به آن اضافه شده است!

غذاهای حشره ای سالهاست که در آسیا ،آفریقا،آمریکای لاتین و اقیانوسیه طرفداران خودش را دارد و حال کم کم به سبدغذایی اروپاییان نیز اضافه شده است.


17282