به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان ، عبدالله نظری به اهمیت استاندارد بودن کالاهای تولیدی مشمول مقررات استاندارد اجباری و لزوم توجه مردم به درج علامت استاندارد بر روی این نوع کالاها اشاره کرد و افزود : بر اساس قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران ، توزیع و فروش کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری با کیفیت پایین تر از استاندارد و یا بدون نشان استاندارد ممنوع است و توزیع کنندگان و فروشندگان این نوع کالاها باید به نشان استاندارد توجه نمایند.
مدیر کل استاندارد چهارمحال و بختیاری در ادامه به نوع کالاهای شناسایی شده فاقد علامت استاندارد پرداخت و اظهار داشت : بیشترین کالاهای شناسایی شده مربوط به مواد خوراکی است که شامل آب لیمو ، رب گوجه ، نوشیدنی پرتقال ، آب آناناس ، کلوچه ، کیک روغنی و اسفنجی ، همبرگر ، سرکه ، ترشی سیر ، پنیر پیتزا ، خیارشور ، مربای آلبالو ، روغن های نیمه جامد و سرخ کردنی ، سویا ، گلاب ، عرقیات گیاهی ، قند و شکر ، بستنی می باشد.