به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی استانداری ، قاسم سليماني دشتكي در نشست شوراي اداري چهارمحال و بختياري تأكيد كرد: هيچ مديري از سمت خود عزل نمي شود مگر اينكه عملكرد ضعيفي داشته و يا با سياست هاي دولت و نظام همراه و همگام نباشد.
وي افزود: از اين رو نبايد به شايعاتي كه پس از اعلام نتايج انتخابات مبني بر تغيير مديران چهارمحال و بختياري منتشر شده، اعتنايي كرد و مديران بدانند تا زماني كه عملكرد خوبي داشته باشند تغييري انجام نمي شوند.
سليماني دشتكي تصريح كرد: انتخابات هفتم اسفند در چهارمحال و بختياري، به بهترين نحو و در نهايت سلامت برگزار شد.
رئيس شوراي اداري چهارمحال و بختياري بيان داشت: به اذعان بسياري از دلسوزان نظام انتخابات ۹۴ بهترين انتخابات برگزار شده در استان بوده است.
وي اضافه كرد: اين انتخابات در نهايت سلامت و با كمترين تنش و درگيري برگزار شد.
سليماني دشتكي عنوان داشت: هيچ نهادي در نتيجه انتخابات هفتم اسفند دخالتي نداشته است.
وي اظهار كرد: ملاك مسئولان براي انتخاب نمايندگان، آراي داخل صندوق بوده و در اين خصوص هيچ تخلفي صورت نگرفته است.
استاندار چهارمحال و بختياري ادامه داد: در برگزاري انتخابات، نهادها و دستگاه هاي اجرايي مختلف همكاري و تعامل خوبي با يكديگر داشتند.
وي بيان كرد: به همين منظور، هيچ خلل و مشكلي در روند برگزاري انتخابات هفتم اسفند وارد نشد.
سليماني دشتكي همچنين يادآور شد: همكاري و تعامل دستگاه هاي خدمات رسان جهارمحال و بختياري در پذيرايي از مسافران نوروزي ضرورت دارد.
وي عنوان كرد: چهارمحال و بختياري با برخورداري از جاذبه هاي گردشگري بي شمار، هرساله ميزبان مسافران بسياري است.
رئيس شوراي اداري چهارمحال و بختياري گفت: به همين منظور، مي طلبد در ميزباني از مسافران داخلي و خارجي ورودي به استان اقدامات شايسته اي انجام شود.
وي خاطرنشان كرد: عملكرد دستگاه هاي اجرايي دولتي چهارمحال و بختياري در سال جاري مطلوب بوده است.
سليماني دشتكي اظهار داشت: اين عملكرد با توجه به مشكلات مالي فراوان در سال ۱۳۹۴ محقق شد.
وي تأكيد كرد: در سال جاري، كمبود اعتبارات مالي نتوانست بر خدمات رساني دستگاه هاي اجرايي چهارمحال و بختياري به مردم، مشكلي ايجاد كند.
استاندار چهارمحال و بختياري افزود: اشتغالزايي و كاهش نرخ بيكاري، مهمترين برنامه مديريت ارشد استان به شمار مي رود.
وي تصريح كرد: در اين خصوص اقدامات بسياري انجام گرفته و در سال آينده نيز اين مهم همچنان پيگيري مي شود.
سليماني دشتكي بيان داشت: همچنين اقدامات بسياري در حوزه فرهنگي در چهارمحال و بختياري انجام گرفته و اميدواريم با اهتمام بيشتر مديران در جذب اعتبارات بتوان در اين راستا اقدامات بيشتري انجام دهيم.