به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان، فرشید شهبازی، با اشاره به استقبال مطلوب گردشگران نوروزی از جاذبه های گردشگری شهرستان لاهیجان به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام، موزه چای این شهرستان را از محبوب ترین مقاصد گردشگران در ایام نوروز برشمرد.
مسئول روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با اعلام این خبر تصریح کرد: اين مجموعه هماکنون با دارا بودن ادوات و وسايل سنتی و تخصصی مربوط به چای و مدارکی در خصوص چگونگی فعاليتهای پدر چای ايران، همه روزه پذيرای بسياری از گردشگران است.
وی با اشاره به وجود 532 قلم اشيای تاريخی در این مجموعه خاطرنشان کرد: از اين تعداد اشيای موزه 89 قلم مربوط به اسناد متعلق به مرحوم کاشفالسلطنه پدر چای ايران و ديگر تجار محلی است.
گفتنی است: آرامگاه کاشفالسلطنه و موزه تاريخ چای ايران، متعلق به دوره معاصر بوده و دارای شماره ثبت ملی 1769 سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری کشور است.