گوشی 399 دلاری آیفونSE به‌صورت نوبرانه در بازار تهران به قیمت 2 میلیون و 600 هزار تومان به فروش می‌رسد.

 

به گزارش خبرآنلاین، مدل 16 گیگی که در بازار جهانی 399 دلار قیمت‌گذاری شده و باید حدود 1 میلیون و 400 هزار تومان قیمت داشته باشد، در تهران به قیمت 2 میلیون و 600 هزار تومان به فروش می‌رسد و مدل 64 گیگی نیز که در بازار جهانی 499 دلار است به قیمت  3 میلیون تومان فروخته می‌شود.

گفتنی است مطابق معمول با ورود نوبرانه گوشی به بازار ایران، معمولاً قیمت‌ها مصنوعی بوده و پس از 3 ماه به حالت عادی بازگشته و کاربران هوشمند معمولاً تا زمان افت قیمت‌های کاذب دست به خرید نمی‌زنند.

گوشی آیفونSE که برای بازارهای ارزان قیمت ساخته شده، در کشورهایی مانند هند و چین با استقبال کم نظیر مواجه شده است.فروشگاه زنجیره‌ای وال مارت در آمریکا نیز در حرکتی تاریخی مدل 16 گیگی آیفونSE را به قیمت 299 دلار، یعنی 100 دلار ارزان تر می‌فروشد.(قابل توجه ساکنان آمریکا که برای اقوام خود گوشی به ایران می‌فرستند!)

5656

 

منبع: خبرآنلاین