ایرنا نوشت: برنی سندرز نامزد دمکرات ریاست جمهوری امریکا روز شنبه در رقابت های درون حزبی بر هیلاری کلینتون در ایالت وایومینگ پیروز شد و بر سلسله پیروزیهای اخیر خود افزود.

به گزارش خبرگزاری رویترز از واشنگتن، اکنون این دو نامزد دمکرات ها باید برای رقابت تعیین کننده پا به ایالت نیویورک بگذارند که معمولا از حوزه های نفوذ کلینتون است.

سندرز سناتور ایالت ورمونت در هشت رقابت گذشته ایالتی هفت پیروزی به دست آورده و سعی دارد با کسب امتیازات لازم نامزد نهایی حزبش شود.

برآوردهای اولیه نشان می دهد در حالی که سندرز در این رقابت پیروز شده است وی و کلینتون احتمالا هریک هفت امتیاز در یک رقابت نزدیک بدست آورد و کلینتون در مجموع پیشتازی خود را حفظ کرده است.

کلینتون موقع ورود به عرضه رقابت در وایومینگ بیش از دو هزار و 383 امتیاز لازم را برای پیروزی در رقابت به عنوان نامزد دمکراتها کسب کرده بود. سندرز با 250 امتیاز کمتر پشتت سر وی قرار داشت.

در رقابت جمهوریخواهان در ایالت وایومینگ،سناتور تد کروز از ایالت تگزاس دونالد ترامپ نامزد پیشتاز را شکست داده بود. کروز سعی دارد مانع از کسب امتیازات لازم توسط ترامپ برای تبدیل شدن به نامزد نهایی حزبش شود.

5252

منبع: ایرنا