رئیس اداره کل نظارت و ارزشیابی با انتقاد از ترکیب فیلم​های نوروزی یادآور شد ترکیب دیگری از فیلم​ها می​توانست شرایط نمایش نوروزی را بهتر کند.

علیرضا سجادپور، در گفت​و​گو با خبرآنلاین، درباره اکران نوروزی سال 1389 اظهار داشت: «اکران نوروزی و نوبت​های نمایشی از این دست که مناسبت خاصی دارد، فرصتی است که می​توان با رعایت کردن برخی ملاحظات شرایط بهتری را برای نمایش آثار و جذب تماشاگران به وجود آورد.»

او ادامه داد: «رعایت دقت و ملاحظاتی می​تواند اساس تعیین فیلم​هایی که در مقطع اینچنینی اکران می​شوند، از زرنگی تهیه​کننده و پخش​کننده به قابلیت و هماهنگی اثر با زمان اکران تغییر دهد.»

رئیس اداره کل نظارت و ارزشیابی اظهار داشت: «در میان فیلم​هایی که در نوروز امسال روی پرده رفتند، جای خالی فیلم​هایی که حال و هوای نوروزی داشته باشند، خالی بود. البته این ضعف و یا کم​توانی تهیه​کنندگانی بود که نتوانستند فیلم خود را که برای نمایش نوروزی حال​ هوایی مناسب​تر داشت، آماده اکران کنند.»

او ادامه داد: «اگر این تهیه​کنندگان فیلم خود را آماده نمایش می​کردند ما در نوروز 1389 اکران بهتری داشتیم. البته به تازگی وارد بحث اکران شده​ایم و می​توان انتطار داشت در به واسطه تعاملی که با شورای صنفی نمایش داریم در آینده وضعیت اکران فیلم​ها در مناسبت​های خاص بهتر شود.»

منبع: خبرآنلاین