حدود چهل ایتالیایی از جمله فرانکو زفیرلی کارگردان نامزد جایزه اسکار خبری جالب و مسرت‌بخش دریافت کردند. تمامی آن‌ها از نوادگان لئوناردو داوینچی هستند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دو مورخ به نام‌های الساندرو وزوسی و اگنس ساباتو مدعی شدند که با بازسازی شجره‌نامۀ لئوناردو داوینچی و بررسی زندگی برخی از بازماندگان مستقیمش نوادگان او را یافته‌اند.

 النا کالوسی یک معمار اهل امپولی در این باره به لارپوبلیکا گفت :«پس از اینکه می‌فهمید نواده لئوناردو هستید قطعا غافلگیر و خوشحال می‌شوید. کیست که لئوناردو را نشناسد یا حداقل نقاشی‌های او را ندیده باشد.»

این پژوهشگران گفتند با استفاده از مستنداتی در ایتالیا، فرانسه و اسپانیا به هویت نوادگان این هنرمند برجسته رسیده‌اند. البته آن‌ها به دی‌ان‌ای داوینچی دسترسی ندارند، زیرا پیکر خالق مونالیزا در قرن شانزدهم میلادی گم شده است. آن‌ها اعلام کردند که در قدم بعدی با استفاده از دی‌ان‌ای کسانی که اعتقاد دارند بازماندگان داوینچی هستند، تلاش خواهند کرد تا دی‌ان‌ای این هنرمند بزرگ تاریخ ایتالیا را ردیابی کنند.

البته کشف ارتباط خانوادگی میان زفیرلی چندان دور از انتظار نیست. پدر کارگردان «رومئو و ژولیت» در وینچی واقع در توسکانی به دنیا آمده و پس از مهاجرت به فلورانس در آن منطقه زندگی می‌کرد.

این کارگردان سال 2007 هنگام دریافت جایزه لئوناردو از دست رئیس‌جمهور ایتالیا گفته بود که خانواده من از نوادگان لئوناردو هستند. البته این سخن در آن دوران بیشتر به عنوان یک شوخی در نظر گرفته شده بود.

منبع : گاردین

58241

 

 

 

منبع: گاردین